Nedtelling: 11 dager igjen…..

DSC_0322~2Aj aj aj . . . . De siste par dagene har bydd på en SKIKKELIG nedtur, og flere små oppturer. Vi begynner med nedturen, gjør vi ikke?  På tirsdag fikk jeg endelig kjøpt meg badevekt. Den burde jo strengt tatt vært i hus for lenge siden, men det har liksom gått i glemmeboka. Vel hjemme, full av forventning går jeg på den fryktede innretningen. . . . Som viser 4 kg mer, enn sist jeg var på sykehuset!!!!! 🙁 Da jeg var hos kirurgen viste vekten 127.4, nå gliste 131.4 til meg. . . .  Jeg har ikke på noen som helst måte forsøkt å legge skjul på at jeg ikke har hatt jernkontroll på dietten de siste ukene, men at det var så ille, det hadde jeg ikke trodd. Okay, de siste tre ukene før 1000 kcal dietten spiste jeg massevis av mat jeg elsker, som jeg har en bitteliten frykt for at jeg kanskje ikke vil tåle så godt etter operasjonen. Men jeg fulgte med på kaloriene likevel, og passet hver eneste dag på at forbruket av kalorier lå langt over inntaket. Lite hjalp visst det. Nå KAN det hende at det er litt forskjell på vekten på sykehuset, og 119,- vekta jeg kjøpte på Jula, men 4 kg. . . . Nei, så stor forskjell kan det ikke være. Så her var det bare å legge inn ekstragiret.

I går, onsdag hadde jeg min første absolutt fullkommende dag, gjennom 1000 kcal dietten. Den største utfordringen min har jo, som dere alle vet, vært sjokoladesuget. Så jeg har kjøpt inn en haug med proteinbarer. Og det skulle jeg gjort tidligere. Jeg har ikke kjøpt de, fordi i mitt hode, så har jeg syntes 200 kcal er litt mye. Men de 200 kcal er virkelig verd det.  Jeg startet dagen med en bar fra Naturdiet (nei, jeg er IKKE sponset 😉 ) med banan og sjokoladesmak. Og den var altså så utrolig god. Jeg hadde trodd den skulle være kvalmende, og smake kunstig med masse undertoner av mineraler. Men den gang ei, den smakte «rent» og naturlig. Utrolig mettende var den også. Så bare denne lille a-ha-opplevelsen gav meg nytt håp for de siste dagene før operasjonen.  Resten av dagen/kvelden, spiste jeg 4 riskaker med hampfrø og svart pepper, hver inneholdt 19 kcal, og de var faktisk gode de også. Til middag spiste jeg ferdiglaget Coq Au Vin gryte fra Tulip, der spiste jeg hele pakka, som ble 385 kcal. Og til kvelds spiste jeg to porsjoner rett-i-koppen ertesuppe, 198 kcal. Så totalen ble 868 kcal, som jo er litt i underkant. I tillegg var jeg veldig aktiv (til meg å være) i går, likevel var jeg ikke sulten ett øyeblikk, tvert i mot. Og søtsuget glimret med sitt fravær. Da jeg la meg i går var jeg altså så utrolig lykkelig. For jeg følte at dette hadde vært en fullkommen dag. Både psykisk og fysisk følte jeg meg fantastisk, og uten et snev av dårlig samvittighet 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar