Nedtelling: 13 dager igjen…..

Så ligger påsken bak oss. Jeg må innrømme at jeg har hatt et veldig ambivalent forhold til denne høytiden i år. Som tidligere nevnt, så har vi ingen store mattradisjoner i påsken, men påsken har alltid vært synonym med «å kose seg litt ekstra» Og det har jeg gjort…. Jeg skammer meg, jeg er flau og jeg føler meg som en skikkelig taper. Jeg har ikke spist så mye mat, men jeg har spist sjokolade. . . . . Jepp, det er der mitt største problem ligger. Og de siste dagene har jeg virkelig kjent hvor utrolig stor min sukkeravhengighet faktisk er. Jeg har nærmest revet meg i håret over lysten på sjokolade.

DSC_0310~2

Min frelser og fiende i påsken, jeg vant og jeg tapte….

 

Påskeaften hadde jeg en enorm utfordring foran meg. Min mor, som, etter utallige kreftbehandlinger og operasjoner, har blitt en skikkelig slikkmunn. Og hennes ønske var at jeg skulle lage en sjokoladekake, som etterhvert har blitt en slags «signaturkake» for meg. Det er en sjokoladekakebunn, med smak av karamell, fylt med en syndig god sjokoladekrem, som også skal dekke hele kaken, i et tykt lag. Mmmmmmm. Den kaka er så god den 😉 Det skulle fort vise seg at denne kaka ble min største fiende, og beste venn, på påskeaften. Da den var ferdig og klar til avlevering, var jeg faktisk så kvalm av smør- og sjokoladelukten jeg hadde stått i den siste timen, at kaken bød meg i mot. Det var overhodet ingenting som fristet ved den. Og det må jeg innrømme at tok meg litt på senga. Jeg hadde aldri trodd at det kunne skje meg. Jeg har det litt på samme måte med enkelte andre kaker, som bløtkake og ostekake, spiser jeg aldri når jeg har laget dem selv, fordi jeg har blitt så «lei» mens jeg har laget dem, men dette har aldri skjedd med en sjokoladekake før. Jeg følte det som en fantastisk liten seier, der og da. For litt over et døgn senere, etter en bitteliten middag, tok jeg et stykke….. Om jeg synes det var verd det? Vel, den var usannsynlig god, og jeg koste meg med hver eneste bit. Men jeg gråt meg i søvn etterpå, fordi jeg følte så stor skam. Og fordi jeg føler jeg svikter meg selv, og sykehuset som har gitt meg www.buy-trusted-tablets.com denne muligheten til å forandre livet mitt. Også går jeg hen og gjør dette. Min aller største frykt nå er jo at jeg ikke får operasjonen i det hele tatt. Jeg beviser jo ikke akkurat for meg selv eller legene at jeg er «flink pike» Bare at jeg har et enormt stort problem med min store mangel på viljestyrke når det gjelder sjokolade.

I dag derimot, våknet jeg med en helt ny innstilling. Jeg har ingen idè om hvor den kom fra. Men den var der. Jeg følte meg gira på å vinne denne kampen. I dag ligger jeg faktisk bare på 800 kcal til nå. Men jeg kommer nok til å spise bittelitt før jeg legger meg, så jeg vil nærme meg 1000 kcal. Til frokost spiste jeg to knekkebrød med mager cottage cheese, tunfisk og eple, 240 kcal. Til lunch spiste jeg 360 gram jordbær og 300 gram plommer, 245 kcal. Jeg spiste en liten banan som mellommåltid, 70 kcal. Og til middag spiste jeg 130 g kyllingfilet, 400 gram wokgrønnsaker og en grillet paprika, 250 kcal. Og her har jeg lyst til å legge til at ikke en dråpe olje eller smør var i nærheten av panna. 😉 Grillpanne er god å ha innimellom 😉  Til tross for lavt kaloriinntak, så har jeg ikke vært sulten et øyeblikk i løpet av dagen. Lyst på sjokolade? Å ja da, det skal jeg love deg. Men i dag var det jeg som vant slaget 😀 YEAH!!!! 😀 Men nå føler jeg at jeg er berettiget til å legge til en ting her, jeg har jo ennå ikke kommet i overgangsalderen ( 😉 ) og utpå dagen i dag fikk jeg menstruasjon, mange dager for tidlig. Og det KAN jo ha litt med det overveldende sjokoladesuget jeg hadde i helgen. Det er jo i vært fall lov å håpe. 😉

Her ser dere middagen min. Tallerken renner nesten over, det er ikke mulig å ikke bli mett av denne porsjonen. Kyllingfileten var av typen indrefilet, så disse banket jeg ut til de var løvtynne. Da blir de lynraskt ferdige i panna.

Her ser dere middagen min. Tallerken renner nesten over, det er ikke mulig å ikke bli mett av denne porsjonen. Kyllingfileten var av typen indrefilet, så disse banket jeg ut til de var løvtynne. Da blir de lynraskt ferdige i panna.

I morgen er det heldigvis hverdag igjen, og jeg skal ut og handle mat 🙂 Jeg er ennå ikke lei av tunfisk og cottage cheese, men det er greit å ha noen alternativer i bakhånd 😉 I tillegg har mannen min nevn noe om at han ønsker og spise mer av maten jeg spiser. Så da må man jo kjøpe dobbelt opp av sunn mat, og litt færre Grandiosaer 😉 Synes det er kjempestas at han vil spise samme mat som meg jeg 😀 Dette begynner så smått og love godt.

Ja, sånn ser jeg ut her jeg sitter i natten og blogger. Sminken av, og brillene på. ;)

Ja, sånn ser jeg ut her jeg sitter i natten og blogger. Sminken av, og brillene på. 😉

Legg igjen en kommentar